zombie..

Känner mig lite som en zombie efter Neas snart 2 veckor långa förkylning. Gick så långt att i blev tvungna att fara in till sjukan med henne förra Söndagen, tack och lov visade det sig att det bara var en monster förkylning hon fått. Men man kan säga att man är lite smått slut efter att ha vaknat från och till flere gånger varje natt senaste tiden. Men nu ändtligen är hon bättre och börjar bli sitt rätta glada jag igen. Stackarn har bara fått ätit 30-60ml mat varje gång hon varit hungrig.. Men hon har klarat det bra :)

 

I Tisdags var jag och David till Västerås efter nå grejer till crossen. En mycket underhållande resa måste jag säga. Det är nog tur att man byggt upp nerver av stål, för det är ett måste om man skall åka bil i sverige med herr Boman :)

 

Annars har det nog inte hänt så mycket spännande. Mestadels bara varit hemma och tagit det lugnt med lill damen.

ikväll skall Nea och jag bege oss ut till farmor och impe och äta middag. Sen blir det nog att fara hem och vänta på David, om man håller sig vaken så länge..

 

 

Ha en bra helg allihopa!!

Onsdag

Riktig lall dag idag. Varit i stan och inte gjort nått alls. Var å kikat till Madisons nya lokal, bra mycket bättre måste jag säga. Hittade mycket jag skulle vilja ha men som tur vad sade min plånbok nej! :) Tur att man blivit snål :)

 

Igår var Jag, Lina, Tobbe och David till flygfältets nya restaurang och åt. Thaimat, kebab och hamburgare fanns på menyn. Måste säga att det var helt ok. iaf thaimaten som jag åt! Så dit kommer jag absolut att fara igen!

Bara David har kommit hem från jobb idag så skall vi fara till Bamböle så att jag får hjälpa Lina färga håret.. Och ikväll måste jag verkligen städa!!! torkar det inte upp på gården snart så kommer jag bli tvungen att asfaltera! :)

 

Nu lite fik med Celine!

 

tjarå!

Tisdag

-Isn´t it weird how people talk shit about you, when the only thing they actually know about you is you name.

Måndag 12.03.12

Då var helgen över och lilla Nea Alina Boman är nu döpt :) och allt gick helt fantastiskt bra. Och massa fina presenter blev det! Det tackar det för. Nu är det bara att ta sig till stan för att gravera då! :)

 

Idag har det varit en slappar dag som vanligt. Morgonen i stallet och nu bara hemma i soffan och gör ingenting. Dock finns det ju mycket jag skulle behöva göra men.. Jag lär nog hinna det också!

 

ciao!

Fredag 09.02.12

Fredag.. FREDAG!!! alltså dop i morgon. Suck stön pust! Har MASSOR jag måste göra, men motivation?! nehehe.. Skall iaf börja med att fara efter smörgåstårtorna som Tessi har lagat, sen skall dom garneras, baka måste jag göra, fara och fixa i ordning till församlingshemmet, fixa stallet osv osv. Nåja, det skall nog gå bra hoppas jag. Annars kanske man skulle fara och ställa i ordning i morgonbitti före dopet. Kan ju också funka.

 

Men nu iväg och fixa lite i stan!

 

ciao

Onsdag..

Det närmar sig.. På Lördag är det ÄNTLIGEN dags att döpa lilla Nea :)

Söndag

Känner mig totalt tom just nu. Känner mig otillräcklig och vet inte vad jag skall göra.

känns förjävligt att gå runt och se hur dåligt någon man älskar mår. Känns hemskt att inte veta vad man skall säga eller göra, för inget ändrar läget endå. Det är jobbigt. Det enda jag kan göra är finnas här och stötta och lyssna.

Livet är så förbannat orättvist. Det enda vi kan göra är att gå och vänta, och hoppas.. Fast vi endå vet hur det kommer att sluta. Samtidigt är det såhär livet är, och vi kan inte göra nått åt det. Det är livets gång.. Hur jävligt det än känns. Undrar när dessa tråkigheter skall ta slut, det är bara 4 mars enu och det har redan hänt allt för mycket.

 

 

Förövrigt fick vi ett litet avbrott i tråkigheterna igår och firade lillasyster Malin som fyllde 20 år.

ett riktigt trevligt kalas! tack för det :)

 

Nu skall jag vänta på att David kommer hem så att jag får krypa ner i soffan och bara va.

 

ciao

Lilla matvraket

Nea har äntligen börjat äta lite annat än ersättning :) alla går in, även plomonpurén :)

 

F R E D A G

Ser fram emot en bra helg med underklädes party ikväll och 20 årskalas på Hammarbo i morgon :)

grym helg kommer det att bli :)

 

ciao!

 

Mariah

Isn´t it weird how people talk shit about you,when the only thing they actually know about you is you name..

RSS 2.0