Söndag

Så var det Söndag igen! Har haft en riktigt bra helg :)
Igår spenderade vi dagen i stan med Lina och Anton, lunch på Havton, kik i butiker och sen glass på Torggatan. Riktit trevligt :) Efter det vankades middag i Hammarland, där Nea hade spenderat dagen.
På kvällen var det åter dags att umgås med Lina och Anton. Kikade på Hamilton filmen och snackade skit :)
 
En helt bra dag helt enkelt :)
 
Hoppas på bättre väder till kvällen så att man eventuellt kan fara och spela lite minigolf, första, och antagligen enda gången i år.
Annars blir det nog en lugn dag hemma bara.
 
Nu lite frulle.. 
 
CIAO

Dagens garv vs. Dagens nöt

Måste bara berätta om en rätt så rolig upplevelse idag.. Eller ja, för mig är den rolig (men det är bara för min värdelösa humor)
Låg i sängen efter middagen och pratade med David, lade handen på hans bröst och häver ur mig ett "men va i helvete, har du rakat bröstet" sen bryter jag ut i världens garv.. Svaret jag fick var " ja men va fan, jag måsta ju göra nått åt det när jag visste att jag skulle till sjukhuset och att dom antagligen skulle lyssna på hjärtat.. Det ser ju ut som två ögon med ögonbryn annars.." Kan lova att mitt garv inte blev bättre av det svaret :) Ååhh.. han e nog allt för gull min kära karl :)
 
Om vi då går till nöten så säger jag bara kort och gott: David+fotboll+sydafrikaner= jävligt mycket osant!!
PINSAMMA KARLAR TI Å INTE KUNNA BETE SIG!!
 
nu tar jag min somersby och går å lägger mig.. Eller jag kanske dricker upp den först. Ser bättre ut så :)
 
tjarå1

wow..

Imponerande! Idag har solen lyst mer än vad den gjort totalt på 2 veckor.. Alltså ungefär 30 minuter.
Hoppas den tänker visa sig lite längre stunder eftersom jag är påväg ner till Västerviken med Celine på simskola. Och jag har INTE någon större lust att sitta där i regnet.
 
Ikväll är det korpmatch igen.. Hiv möter nå föglö lag med nå freestyle jappar i (david kallar dom så) det är tydligen skärgårdsbor som försöker sig på att köra cross :)
20.00 är tiden och planen är Bomans Ängar i Ytternäs!! BE THERE!!
 
Nu packelipacka lite fik åt Celine sen iväg!!
 
Tjarå!

Rädd för mig..

Det här med att just fylla 29 var fan värre än vad jag trodde. Jag har alltid haft så roligt åt alla som berättat om sina 30/40 års kriser och tänkt "men kom igen, va fan sku det va, det är väl lixom en födelsedag som alla andra?"
 
MEN, nu är jag här själv. Har varit på gränsen till deprimerad senaste veckorna (inte så allvarligt som det låter) och suttit och ojjat mig över kropp, hår, hy och allt sånt. Brösten är olika stora, det är rynkor och påsar under ögonen, magen fladdrar osv osv, på ett sätt börjar jag förstå Davids plötsliga håravfall måste jag säga.. Jag har t.o.m gått så längt att jag börjat köpa massa krämer och liknade i hopp om att stoppa ålderna framfart.. :) Jag som alltid varit så anti allt som har med anti age att göra och sagt "Men kom igen, alla skall ju gå igenom det där, det är nog bara att gilla läget"... Kanske det är en fas vi alla skall gå igenom i livet trotts allt, fast jag ville tro att det ju bara var ännu en födelsedag.. Å då blir jag bara 29 nu, tänk nästa år när den stora dagen är här, då är det väl botox å silicon som gäller.. Nej, gode gud, låt det stoppa före det :)
 
Men, kanske jag bara skulle ta och gilla läget och inse fakta: 
-Jag har två barn, därav lite fladder här och där
-Jag är världs sämst på att ge mig själv den sömnen jag behöver, därav påsar och mörka ringar under ögonen
-Jag är världens onyttigaste människa, därav den lite trötta hyn
-Jag har trotts allt en sambo som älskar mig för den jag är och för hur jag ser ut (iaf är det vad han säger, men vad gör man inte för att få tyst på en gnällig kärring, och för att inte tala om för att få tvätten tvättad och mat på bordet varje dag... :P)
 
Nej, det är nog som sagt bara att gilla läget och göra det bästa av det :)!!
 
Tjo :)
 
 
 

Mariah

Isn´t it weird how people talk shit about you,when the only thing they actually know about you is you name..

RSS 2.0